Sök artikel

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... Nästa  | 7140 resultat på 714 sidor.

Nyheter från Morningstar, veckorna 27-32

Ett nytt dussin favoriter

En summering av de 12 mest läsvärda bland det senaste årets krönikor, mina favoriter för dig som vill ha hjälp att välja fonder.

Massavhopp från Catella Fonder

Ett team med sex personer har sagt upp sig från Catella och kommer att börja på ett nystartat fondbolag knutet till Carnegie, skriver DI. Bland dem lämnar efter en lång tid på Catella är hedgefondf..

Fondindex visar trendbrott för USA-fonderna

USA-fonderna har hamnat mitt i klungan efter förra årets trendbrott, när investerarna återvänt till råvaror och blivit mer negativt inställda till banker och Europa. Det visar Morningstars fondindex, ..

Lätt vara dålig i unken bransch

Ett tak för avgifter inom alla tjänstepensionslösningar vore det bästa för spararen, skriver SvD Näringsliv, men påpekar att då krävs att arbetsgivarna tar ett större ansvar för sina anställdas pensio..

Ny granskning av de risker som skapar avkastning

En jämförelse av Nordea Global Stable med Skagen Global, två globala aktiefonder, visar hur även fonder i samma kategori tydligt kan skilja sig i risktagande.

36 faktorer i Morningstars nya globala riskmodell

Morningstar lanserar idag en ny global riskmodell som hjälper investerare att analysera aktieportföljer och aktiefonder med hjälp av 36 olika faktorer. Data som används i analysen gäller aktiers brans..

Söderberg & Partners sågas av Konsumentverket

Försäkringsmäklaren Söderberg & Partners har enligt Konsumentverket brutit mot marknadsföringslagen, skriver SvD Näringsliv. En granskning i tidningen i februari pekade ut flera fel och enligt Otto Jo..

Nyheter från Morningstar, vecka 26

Brexit ger positiv nystart för EU

I ett perspektiv på ett år gav Brexit en oväntat liten ändring av aktiefondernas värde. Fokus verkar ha flyttats till nya möjligheter, att den politiska krisen ger positiva förändringar som är värda m..
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... Nästa  | 7140 resultat på 714 sidor.