Nu ger vi branschinfo via Linkedin

Nyheter som främst är intressanta för svenskar som arbetar i finansbranschen kommer Morningstar i fortsättningen att förmedla via Linkedin.

Jonas Lindmark 2015-11-12 | 12:45
Facebook Twitter LinkedIn

Denna vecka har vi på Morningstar i Stockholm börjat använda Linkedin för att dela information och nyheter som är särskilt intressanta för människor som arbetar på fondbolag, med finansiell rådgivning eller har professionellt behov av information om investeringar. Det kan till exempel gälla studier som Morningstar har gjort av europeiska och globala trender. Omvärldsbevakning är viktig i alla yrken och de flesta i finansbranschen är redan medlemmar på Linkedin.


Tanken är att ytterligare renodla nyheterna på Morningstars svenska sajt, så att de helt vänder sig till privatpersoner som är intresserade av fonder och andra investeringar. Redan tidigare har andelen rena branschnyheter varit låg, eftersom de sällan påverkar möjligheterna för svenska sparare. Genom att flytta branschnyheter till Linkedin kan vi sprida mer information till finansbranschen utan att störa den majoritet privatpersoner som använder Morningstar främst för att jämföra och utvärdera fonder.

NYCKELORD
Facebook Twitter LinkedIn

About Author

Jonas Lindmark

Jonas Lindmark  var från 2000 till 2013 analyschef och ansvarig utgivare på Morningstar i Sverige. Därefter webbredaktör och från 2020 informationschef. Tidigare var han under nio år ansvarig för fondbevakningen i tidningen Affärsvärlden. Du kan nå honom på jonas.lindmark@morningstar.se 

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

Användarvillkor        Privacy Policy        Cookie Settings        Upplysningar