Här finns våra grundläggande tips

Jonas Lindmark 2011-10-06 | 16:02
Facebook Twitter LinkedIn

Det kan vara svårt att hitta de tips man behöver bland alla artiklar som Morningstar publicerar under ett år. Här är därför en uppdatering med artiklar som innehåller våra mest grundläggande sammanfattningar om vad som är viktigt att tänka på när man sparar i fonder.


Den senaste serien artiklar som jag skriver åt Legally Yours går igenom olika typer av sparande från grunden. En summering av tips om sparande finns i ”När du kan spara – gör det rejält” och tips om pensionssparande finns i ”Hellre rätt jobb än rätt aktiefond”. En annan vanlig typ av fondsparande är till barn och barnbarn, som granskas i ”Svårt att göra barnsparandet rättvist”.


Tidigare har jag skrivit en serie artiklar om tio olika fondtyper och den sammanfattas i ”Strunta i de fonder som inte passar dig” (alla länkar till höger).


Xchecklistor

Läs mer: Morningstar

NYCKELORD
Facebook Twitter LinkedIn

About Author

Jonas Lindmark

Jonas Lindmark  var från 2000 till 2013 analyschef och ansvarig utgivare på Morningstar i Sverige. Därefter webbredaktör och från 2020 informationschef. Tidigare var han under nio år ansvarig för fondbevakningen i tidningen Affärsvärlden. Du kan nå honom på jonas.lindmark@morningstar.se 

© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

Användarvillkor        Privacy Policy        Cookie Settings