Lannebo Teknik Småbolag

Registrera dig för att låsa upp fondbetyg
Förvaltning
FöretagsnamnLannebo Fonder
Telefon+46 8 56225200
Websidawww.lannebo.se
AdressKungsgatan 5
 Stockholm   103 99
 Sweden
Land registrerad iSverige
Juridiskt strukturOpen Ended Investment Company
UCITS (EU-regler)Ja
Startdatum2019-11-07
Fondens rådgivare
Lannebo Fonder
Namn på ansvarig förvaltareJohan Nilke
Forvaltat fonden sedan2019-11-07
 
Ytterligare information
Johan Nilke förvaltar Lannebo Teknik Småbolag och även Lannebo Teknik sedan april 2018. Johan har 13 års erfarenhet från finansbranschen och kommer närmast från Öhman Fonder där han jobbade i 11 år, dels som förvaltare av fonderna Global Growth och Global Sustainable Brands, dels med tech-investeringar inom övriga globala mandat. Innan det jobbade han på SEB. Född 1979 tillhör Johan generationen Xennial, alltså den mellan Generation X och Millenials (1977-1983). Xennials har upplevt en tid utan IT och social media men varit tvungna att anpassa sig till den. Xennials kan fungera som brygga mellan Millenials som är digitala infödingar och den mer skeptiska Generation x. Med den profilen i botten är Johan särskilt intresserad av teknikdriven tillväxt. Civilekonomutbildning med inriktining på finans/redovisning på magisternivå från Stockholms Universitet, Örebro Universitet, Kansai Gaidai Universitet i Osaka, Japan.
Namn på ansvarig förvaltareHelen Broman
Forvaltat fonden sedan2019-11-07
 
Ytterligare information
Helen Broman arbetar som analytiker och assisterande portföljförvaltare i förvaltarteamet för Lannebo Teknik och Teknik Småbolag. Helen började på Lannebo i december 2017 och arbetade dessförinnan på Carnegie som bankanalytiker och även med hållbarhetsanalys. Helen är född 1991 och har en Masterexamen i Finans från Handelshögskolan i Stockholm.
annons
För att ge jämförbarhet av de olika sätt som data rapporteras av olika fondföretag, har Morningstar utvecklat en egen metodik för att beräkna nyckeltal och(https://www.morningstar.com/research/signature)
© Copyright 2023 Morningstar, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

Användarvillkor        Privacy Policy        Cookie Settings        Upplysningar