Ny chef för Konsumenternas Försäkringsbyrå

Jonas Lindmark 2014-03-06 | 9:56
Facebook Twitter LinkedIn

1 juni tar Anna-Karin Baltzari Danfors över som chef på Konsumenternas Försäkringsbyrå, som även ger information om fonder och andra sparformer. Anna-Karin kommer närmast från Folksam där hon under många år arbetat som Kundombudsman. Hon efterträder Gunnar Olsson som varit byråns chef i 30 år och nu går i pension.

"Vi tror att Anna-Karins bakgrund från försäkringsbranschen med kunskap om alla försäkringsområden och framför allt erfarenhet av tvister mellan kunder och försäkringsbolag är värdefull för den fortsatta utvecklingen av Försäkringsbyråns verksamhet" säger Ivar Rönnbäck, styrelseordförande i Konsumenternas Försäkringsbyrå.

"Jag är övertygad om att Anna-Karin kommer att göra ett utmärkt jobb och alltid ha konsumentnyttan i fokus. Jag önskar henne och övriga med

arbetare lycka till och hoppas att de tillsammans fortsätter att utveckla visionerna för uppdraget att stödja och hjälpa konsumenter" säger Gunnar Olsson.

Läs mer: Konsumenternas Försäkringsbyrå

Facebook Twitter LinkedIn

About Author

Jonas Lindmark

Jonas Lindmark  var från 2000 till 2013 analyschef och ansvarig utgivare på Morningstar i Sverige. Därefter webbredaktör och från 2020 informationschef. Tidigare var han under nio år ansvarig för fondbevakningen i tidningen Affärsvärlden.

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

Användarvillkor        Privacy Policy        Cookie Settings        Upplysningar