Morningstar har nu 100.007 medlemmar

Det senaste året har Morningstar Sverige fått över tusen nya medlemmar per vecka.

Jonas Lindmark 2001-06-14 | 0:00
Facebook Twitter LinkedIn


I går kväll passerade antalet medlemmar här på Morningstar Sverige hundra tusen och vid en kontroll nu på morgonen har vi 100.007 medlemmar. Det firar vi i dag på eftermiddagen med en stor tårta.

Medlem nummer 100.000 heter Kjell Stenhoff, är 30 år och bor i Mölnlycke.

För ett år sedan hade Fondstar (som bytte namn till Morningstar i samband med lanseringen av den nya sajten i september) ”bara” 43.935 medlemmar. Antalet medlemmar har alltså ökat med drygt tusen per vecka. Störst var ökningen i höstas, under PPM-valet, men fortfarande ökar antalet med ungefär tre hundra per vecka.

Tre extra

tjänster

Att vara medlem hos oss här på Morningstar är helt gratis och ger tillgång till tre extra tjänster. Den första är möjligheten att skapa egna portföljer med de fonder man själv sparar i och andra fonder man är extra intresserad av. Den andra tjänsten är e-postbrev med senaste andelskurs och värdeutveckling för några eller alla de fonder man har i sina portföljer. Slutligen kan man få ett nyhetsbrev varje vecka.

Totalt finns i dag 157.000 portföljer inlagda, 22.000 medlemmar har valt att få e-postbrev med information om sina portföljer och 31.000 har valt att få vårt nyhetsbrev varje vecka. Dessutom har vi ungefär 100.000 besök på vår sajt varje vecka, varav ungefär 13.000 är medlemmar som ändrar i sina portföljer.

Vi på Morningstar tycker förstås att det är jätteroligt att så många använder våra tjänster och vi hoppas att ännu fler i framtiden kommer att välja att hämta information om fonder från Morningstar.

Facebook Twitter LinkedIn

About Author

Jonas Lindmark

Jonas Lindmark  var från 2000 till 2013 analyschef och ansvarig utgivare på Morningstar i Sverige. Därefter webbredaktör och från 2020 informationschef. Tidigare var han under nio år ansvarig för fondbevakningen i tidningen Affärsvärlden.

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

Användarvillkor        Privacy Policy        Cookie Settings        Upplysningar