Kurslistan är kvar

Under ”Sök fond” finns genvägen ”Senaste kurs” för dig som främst är intresserad av de senaste dagarnas utveckling.

Jonas Lindmark 2009-10-07 | 0:00
Facebook Twitter LinkedIn
Många h
ar hört av sig till Morningstars support för att de haft svårt att hitta de senaste NAV-kurserna för sina fonder på nya sajten. I gamla ”Sök fond” kom man direkt till en sida med andelskurser och avkastningar under korta perioder.

I nya ”Sök fond” ligger denna information som vy nummer två, klicka på ”Avkastning” så visas samma information som tidigare. Det finns även några genvägar till denna sida, till exempel alternativet ”Senaste kurs” i huvudmenyn.

Portföljbevakning

Precis som tidigare erbjuder Morningstar även gratistjänsten ”Portföljbevakning” där man kan få e-post varje vardagnatt eller en gång i vecka

n med de senaste kurserna för sina fonder. Lägg in de fonder du är intresserad av i en eller flera portföljer i verktyget Portföljhanteraren och klicka på ”Bevakning/Larm” där du kan skräddarsy den nivå på bevakning som passar dig.

NYCKELORD
Facebook Twitter LinkedIn

About Author

Jonas Lindmark

Jonas Lindmark  var från 2000 till 2013 analyschef och ansvarig utgivare på Morningstar i Sverige. Därefter webbredaktör och från 2020 informationschef. Tidigare var han under nio år ansvarig för fondbevakningen i tidningen Affärsvärlden. Du kan nå honom på jonas.lindmark@morningstar.se 

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

Användarvillkor        Privacy Policy        Cookie Settings        Upplysningar