Jämför nu bättre

Vi har nu vässat möjligheten att se många fonder i samma diagram. Välj upp till 12 fonder och rensa sedan bort de minst intressanta.

Jonas Lindmark 2009-11-26 | 0:00
Facebook Twitter LinkedIn
Veckans
två uppdateringar av nya Morningstar.se innebär främst att ytterligare ett antal små ”buggar” är fixade. Arbetet att rensa bort små fel, som ibland bara gäller en enda fond, har tagit längre tid än förväntat.

En allmän förbättring av ”Sök fond” den här veckan är att det i verktyget ”Jämför” nu går att ta bort enskilda fonder ur diagrammet och tabellen utan att lämna sidan. Som tidigare letar man först efter upp till 12 intressanta fonder i sökningen och markerar dessa med en bock till vänster om fonder namn. Men nu går det att ta bort enskilda fonder även efter att man har klickat på ”Jämför”. Öppna listan med utvalda fonder genom

att klicka på ”Visa” till höger om rubriken ”Markerade fonder (X)”, där X är antalet utvalda fonder. Markera de minst intressanta fonderna i listan och klicka på ”Ta bort”. Slutligen klickar du på ”Uppdatera”.

Under december planeras flera större förbättringar av nya sajten. Till exempel kommer en förbättrad version av verktyget ”Kalkyl” som fanns på gamla sajten, där du tydligare kan se effekten av avgifter och skatt under långa spartider. Fler detaljer kommer på sidan ”Börser”, som visar utvecklingen hos utländska börser och valutor med 15 minuters fördröjning. Och vi hoppas även hinna lansera ett antal nya topplistor.

NYCKELORD
Facebook Twitter LinkedIn

About Author

Jonas Lindmark

Jonas Lindmark  var från 2000 till 2013 analyschef och ansvarig utgivare på Morningstar i Sverige. Därefter webbredaktör och från 2020 informationschef. Tidigare var han under nio år ansvarig för fondbevakningen i tidningen Affärsvärlden. Du kan nå honom på jonas.lindmark@morningstar.se 

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

Användarvillkor        Privacy Policy        Cookie Settings        Upplysningar