Välj egna kolumner i sökningen

Nu går det ännu lättare att jämföra fonder, genom att välja en egen vy med kolumner.

Jonas Lindmark 2010-09-10 | 15:02
Facebook Twitter LinkedIn

Nu har vi förbättrat möjligheten att välja vilka kolumner du ser bredvid varandra i fondsökningen. När du är inloggad som medlem, vilket är gratis, så kan du spara egna urval av kolumner på sidan Kolumninställningar (under ”Medlem” i huvudmenyn). Dessa urval kallas ”vyer” och går att välja både under ”Fler inställningar” i sökningen och genom att klicka på ”Egna” till vänster ovanför tabellen med sökresultatet.


Dagens uppdatering av Morningstar.se gör att valet av ”Egna” kolumner ligger kvar även om man gör en serie sökningar, plus att även de nya kolumnerna TER och Senaste förvaltarbyte går att välja som ”Egna”.


Det

finns ytterligare möjligheter att skräddarsy den tabell som visas, eftersom det finns två sätt att exakt peka ut vilka fonder som ska synas. Det första sättet är att bocka för de fonder du är särskilt intresserad av i rutorna till vänster om fondens namn och sedan klicka på ”Jämför” ovanför tabellen. Det andra sättet är att skapa en portfölj med ett urval fonder i Portföljhanteraren (finns under ”Verktyg” i huvudmenyn) och sedan välja att se just dessa fonder i sökningen. Fördelen med att även skapa en portfölj är att då finns urvalet fonder sparat permanent, så att du framöver när du vill snabbt kan få fram en tabell som innehåller både ditt urval kolumner (Egna) och ditt urval rader (portfölj).

NYCKELORD
Facebook Twitter LinkedIn

About Author

Jonas Lindmark

Jonas Lindmark  var från 2000 till 2013 analyschef och ansvarig utgivare på Morningstar i Sverige. Därefter webbredaktör och från 2020 informationschef. Tidigare var han under nio år ansvarig för fondbevakningen i tidningen Affärsvärlden. Du kan nå honom på jonas.lindmark@morningstar.se 

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

Användarvillkor        Privacy Policy        Cookie Settings        Upplysningar