Tips på alla sidor

Nu finns våra bästa köptips i vänster kolumn.

Jonas Lindmark 2010-10-28 | 15:07
Facebook Twitter LinkedIn
Vid dag
ens uppdatering har sajten fått en ny typ artiklar som heter ”Tips” och en tabell med länkar till de senaste tipsen i vänster kolumn.

Hittills har artiklar med olika typer av tips främst gått att hitta via arkivet. Där ger nyckelord som ”Köptips” och ”Checklistor” listor med de artiklar som i första hand kan vara läsvärda för dig som behöver vägledning i valet bland alla de över 7000 fonder som marknadsförs i Sverige. Men särskilt nytillkomna användare av Morningstar.se verkar ha svårt att hitta denna vägledning.

Därför lanserar vi på Morningstar nu en ny typ av genvägar till våra tips. De flesta goda råd när det gäller fond

sparande är tidlösa, för efter över 30 år med ett utbrett fondsparande i Sverige, så kommer det sällan några verkliga nyheter. Men många människor har inte tidigare använt Morningstar.se och för att hjälpa dessa nytillkomna läsare kommer artiklar av typen ”Tips” att innehålla konkreta tips och länkar till andra artiklar som berättar mer om ämnet. Förhoppningsvis är de ibland även användbara för erfarna användare av information från Morningstar.

NYCKELORD
Facebook Twitter LinkedIn

About Author

Jonas Lindmark

Jonas Lindmark  var från 2000 till 2013 analyschef och ansvarig utgivare på Morningstar i Sverige. Därefter webbredaktör och från 2020 informationschef. Tidigare var han under nio år ansvarig för fondbevakningen i tidningen Affärsvärlden. Du kan nå honom på jonas.lindmark@morningstar.se 

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

Användarvillkor        Privacy Policy        Cookie Settings        Upplysningar