Lannebo lanserar fonden Teknik Småbolag

Jonas Lindmark 2019-10-24 | 10:25
Facebook Twitter LinkedIn

24 oktober börjar teckningen av andelar i den nya fonden Lannebo Teknik Småbolag, som från 7 november investerar i små teknikdrivna tillväxtföretag runt om i världen. Förvaltare är Helen Broman som varit analytiker för Lannebo Microcap och Lannebo Nanocap, samt Johan Nilke som tidigare förvaltat fonden Öhman Global Growth och förvaltar Lannebo Vision. Förvaltningsavgiften är 1,6 procent per år.

I samband med lanseringen av Lannebo Teknik Småbolag kommer fonden Lannebo Vision att byta namn till Lannebo Teknik för att tydligare visa fondernas släktskap. Lannebo Vision har ett förvaltat kapital på 3,9 miljarder. Johan Nilke och Helen Broman kommer tillsammans att förvalta både Lannebo Teknik Småbolag och Lannebo Teknik.

Läs mer:

nebo-lanserar-ny-fond--lannebo-teknik-smabolag,c2939587"> Lannebo Fonder

NYCKELORD
Facebook Twitter LinkedIn

About Author

Jonas Lindmark

Jonas Lindmark  var från 2000 till 2013 analyschef och ansvarig utgivare på Morningstar i Sverige. Därefter webbredaktör och från 2020 informationschef. Tidigare var han under nio år ansvarig för fondbevakningen i tidningen Affärsvärlden. Du kan nå honom på jonas.lindmark@morningstar.se 

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

Användarvillkor        Privacy Policy        Cookie Settings        Upplysningar