Morningstar Awards Sweden 2024

Här är vinnarna av Morningstar Awards for Investing Excellence Sverige 2024

  Morningstar Awards Sweden 2024

  • Awards 2024

   Vinnarna av Morningstar Awards for Investing Excellence 2024

   Idag tillkännager vi vinnarna av Morningstar Awards for Investing Excellence 2024 i Sverige, med sex fonder som vinner kategoripriser och ett fondbolag som tar hem troféen för bästa fondbolag.

  • Evli

   "Övervikta USA trots dyrare marknad"

   Evli, som vann årets fondbolag i Morningstars Awards for Investing Excellence 2024, förklarar hur de överraskats av styrkan i den globala ekonomin, att marknaden kan komma att bli besviken på takten på kommande räntesänkningar och att de väljer att övervikta USA trots att aktiemarknaden är dyrare än på andra håll. 

  • amf räntefond förvaltare

   Räntesänkningar kommer ske långsammare än vad marknaden tror

   Johan Moeschlin och Charlotte Sillén, förvaltare AMF Räntefond Lång, delar med sig av sina tankar kring kommande räntesänkningar och hur de har justerat om i portföljen för att navigera det turbulenta ränteklimatet.

  • Pär Andersson

   "Småland är bättre än börsen"

   Pär Andersson, förvaltare Spiltan Aktiefond Småland, berättar hur det är att förvalta en nischad småbolagsfond som fokuserar på småländska bolag och vilka bolag han tycker är extra intressanta just nu. 

  • Roland Dahlman

   "Kommande räntesänkningar kan leda till extra skakiga marknader"

   Roland Dahlman, förvaltare Investerum Strategic Value, delar med sig av spaningar inför börsåret 2024, hur kommande räntesänkningar kan leda till ökad volatilitet på marknaden och det mest spännande bolaget i aktieportföljen just nu.  

  © Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

  Användarvillkor        Privacy Policy        Cookie Settings        Upplysningar