Kostnadsfritt medlemskap

Jonas Lindmark 2009-07-28 | 0:00
Facebook Twitter LinkedIn

Sedan starten i mars 1999 har Morningstar i Sverige under lång tid haft över 100.000 medlemmar. En registrering behövs för att kunna logga in och kunna dra full nytta av våra tjänster och funktioner. Medlemskap är kostnadsfritt.

Från 25 maj 2018, då EU-reglerna GDPR infördes, har vi en policy att enbart behålla medlemskap som har visat aktivitet (inloggning eller liknande bekräftelse) under de senaste 18 månaderna.


Läs vår privacy policy för mer om hur vi skyddar din information.

Tjänster som redan tidigare har krävt medlemskap:

Min portfölj

Om du har fondsparande på flera håll (privat, PPM, tjänstepension, IPS och/eller kapitalförsäkring) så kan Du få bättre överblick genom att skapa en portfölj med information om alla dina innehav hos oss. Morningstar Portfolio X-Ray låter dig då analysera om du är under- eller överexponerad mot en viss sektor eller region. Du kan se om tio-i-topp innehaven i varje portfölj överlappar varandra och utforska en Style Box för hela portföljen.

Portföljbevakning

Genom att använda portföljbevakningen kan du få information om hur ditt fondsparande utvecklas. Morningstar.se skickar e-post så ofta du vill med information om hur fonderna i din portfölj utvecklas. Du kan välja olika alternativ, till exempel att bevaka endast en av fonderna i din portfölj eller samtliga.

Nyhetsbrev

Morningstars nyhetsbrev är en helt kostnadfri tjänst. I nyhetsbrevet kan du läsa om de artiklar som publiceras på sajten och även om de nyheter och förbättringar som görs på www.morningstar.se.

Nya verktyg för medlemmar som kommer snart på nya Morningstar:

Spara listor

I verktyget ”Sök fond” kommer du enkelt att kunna markera fonder som du är intresserad av och spara exakt dessa fonder i en lista. För att informationen ska finnas kvar behöver du vara inloggad.

Spara sökningar

En variant av att spara listor är att spara en sökning med vissa bestämda filter och en bestämd sortering. Nästan gång du vill göra samma sökning räcker det med ett klick, men innehållet kommer att ändras över tiden beroende på hur Morningstars data har ändrats.

Registera här

 

Facebook Twitter LinkedIn

About Author

Jonas Lindmark

Jonas Lindmark  var från 2000 till 2013 analyschef och ansvarig utgivare på Morningstar i Sverige. Därefter webbredaktör och från 2020 informationschef. Tidigare var han under nio år ansvarig för fondbevakningen i tidningen Affärsvärlden.

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

Användarvillkor        Privacy Policy        Cookie Settings        Upplysningar