Genmäle från OPM

OPM:s VD Simon Reinius har skickat in ett genmäle, som svar på veckans analys "De 11 hedgefonder som Söderbergs underkänt".

Jonas Lindmark 2010-06-04 | 0:00
Facebook Twitter LinkedIn

Jag har som sagt idag varit i kontakt med Fredrik Edin för att höra vad som medfört att vi ej var med på listan över de godkända fonderna. I korthet fick jag beskedet att våra fonder ännu ej analyserats och därför ej kunnat vara med på nämnd lista. Vi tecknade avtal med Nordnet först för några månader sedan vilket är förklaringen till att de ännu ej hunnit analysera någon av våra fonder.


Jag har stor respekt för din analys och följer den kontinuerligt. Din analys att ”kritiken blir ändå tung mot fondbolagen OPM och Strand, som inte fått en enda hedgefond godkänd” är dock felaktig (åtminstone rörande OPM). Vore därför tacksam om d

u kunde uppdatera din artikel så att fakta stämmer. Detta är en förtroendebransch och för oss är det givetvis mycket olyckligt när en välrenommerad analytiker som Du kommer med denna form av analys.


Bästa hälsningar
Simon Reinius
VD, OPM

NYCKELORD
Facebook Twitter LinkedIn

About Author

Jonas Lindmark

Jonas Lindmark  var från 2000 till 2013 analyschef och ansvarig utgivare på Morningstar i Sverige. Därefter webbredaktör och från 2020 informationschef. Tidigare var han under nio år ansvarig för fondbevakningen i tidningen Affärsvärlden. Du kan nå honom på jonas.lindmark@morningstar.se 

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

Användarvillkor        Privacy Policy        Cookie Settings        Upplysningar