Snabbare diagram

Jämför upp till 10 fonder och index i våra nya snabba diagram.

Jonas Lindmark 2013-04-09 | 15:49
Facebook Twitter LinkedIn

En helt ny typ av diagram finns nu på sidan ”Diagram” i fondfaktabladen (Quicktake) på Analys-delen av sajten. De gamla bestod av bilder som skapades på vår server, medan de nya skapas av ett Java-skript som laddas hem till din dator. Fördelen med att underliggande data laddas hem till din dator är att det sedan går mycket snabbare att lägga till jämförelser och att ändra tidsskalan.


Förut gick det att jämföra en fond med upp till 5 index eller andra fonder. I de nya diagrammen har det antalet ökat till 10 och det går dessutom att klicka på fondernas namn och index namn för att både ta bort och lägga tillbaka dem i diagrammet.


Om du föredrar att fortsätta använda den gamla typen av diagram, kanske för att de även ger möjlighet att se stapeldiagram, så finns de kvar på sidan ”Historik” i fondfaktabladen.

NYCKELORD
Facebook Twitter LinkedIn

About Author

Jonas Lindmark

Jonas Lindmark  var från 2000 till 2013 analyschef och ansvarig utgivare på Morningstar i Sverige. Därefter webbredaktör och från 2020 informationschef. Tidigare var han under nio år ansvarig för fondbevakningen i tidningen Affärsvärlden. Du kan nå honom på jonas.lindmark@morningstar.se 

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

Användarvillkor        Privacy Policy        Cookie Settings        Upplysningar