Ny sajt för Morningstar.se

Lördag 14 mars byter vi till samma tekniska lösning för hemsidan som Morningstar använder i resten av Europa. Fördelar är bland annat bättre sökning av information om aktier och börshandlade fonder (ETF).

Jonas Lindmark 2020-03-14 | 12:28
Facebook Twitter LinkedIn

Idag lanserar vi den femte stora förändringen av sajten Morningstar.se. Den första lanseringen var 17 mars 1999, då under namnet ”Fondstar”.

Informationen är förstås till stor del densamma. Det är samma fonder, samma fondbolag, samma analyser. Men vi visar fler nyckeltal och har förbättrat hur du kan söka och använda vår information. Den stora nyheten är att vi förutom sökning av vanliga fonder nu även erbjuder sökning av enskilda aktier och börshandlade fonder globalt.

Tidigare stora uppdateringar har skett i september 2000 då sajten bytte namn till ”Morningstar”, i februari 2002 då ett liknande migrering som dagens gjordes, i oktober 2009 då vi bytte tillbaka till en separat svensk sajt, samt i november 2012 då den svenska sajten delades i tre delar.

NYCKELORD
Facebook Twitter LinkedIn

About Author

Jonas Lindmark

Jonas Lindmark  var från 2000 till 2013 analyschef och ansvarig utgivare på Morningstar i Sverige. Därefter webbredaktör och från 2020 informationschef. Tidigare var han under nio år ansvarig för fondbevakningen i tidningen Affärsvärlden. Du kan nå honom på jonas.lindmark@morningstar.se 

© Copyright 2022 Morningstar, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

Användarvillkor        Privacy Policy        Cookie Settings