Sajten får 3 delar

Guide och Företag är våra två nya delar som ska göra information lättare att hitta.

Jonas Lindmark 2012-11-15 | 15:10
Facebook Twitter LinkedIn
Idag lanserar Morningstar den största uppdateringen sedan den nya sajten blev klar i oktober 2009. För att göra det lättare för olika grupper användare att hitta den information de är intresserade av har vi skapat tre delar: Guide, Analys och Företag. Den nya menyn med röda knappar ligger högst upp på alla sidor, direkt till höger om Morningstars logga.

Guide är i första hand till för vanliga svenskar som letar tips och behöver hjälp att välja eller utvärdera sina fonder. Här finns flera nya verktyg som steg för steg hjälper användaren med svar på de vanligaste frågorna.

Analys ger aktiva fondsparare alla våra väl bep

rövade verktyg för att söka och jämföra fonder. Denna del ställer större krav på användarens kunskap, men ger samtidigt mer fakta om fler fonder. Så långt möjligt har vi försökt behålla den tidigare upplevelsen så att användarna ska känna igen sig.

Företag lyfter fram de tjänster som Morningstar säljer till företag i den svenska finansbranschen. Denna information var tidigare svår att hitta under ”Om oss” så nu hoppas vi att sajten ska bli ett bättre verktyg för att nå nya kunder.

NYCKELORD
Facebook Twitter LinkedIn

About Author

Jonas Lindmark

Jonas Lindmark  var från 2000 till 2013 analyschef och ansvarig utgivare på Morningstar i Sverige. Därefter webbredaktör och från 2020 informationschef. Tidigare var han under nio år ansvarig för fondbevakningen i tidningen Affärsvärlden. Du kan nå honom på jonas.lindmark@morningstar.se 

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

Användarvillkor        Privacy Policy        Cookie Settings        Upplysningar